Ali je odpadek res samo odpadek? Kdaj postane surovina in kako iz odpadkov dobiti kakovostne surovine?

Nove zakonodajne obveznosti v povezavi s sodobnimi  trendi in inovativnimi rešitvami za trajnostno ravnanje z odpadki kličejo po konkretnih vpogledih v našo panogo.

Vabljeni, da se nam pridružite na Interserohovem kongresu 0 ODPADKI 2.0, ki bo v ponedeljek, 16. oktobra 2017, od 10.00 do 15.00 v Kristalni palači (BTC-Ljubljana).

Na kongresu bomo skupaj s strokovnjaki iz Slovenije in tujine obravnavali nove zakonodajne obveznosti v Sloveniji na področju odpadne embalaže in odpadne električne ter elektronske opreme, predstavili sodobne sisteme in orodja za ravnanje z odpadno embalažo in zelenim odpadom v podjetjih s poudarkom na predstavitvah dobrih praks v slovenskih podjetjih ter učinkovita orodja za spremljanje podatkov o toku odpadkov v vašem podjetju.

Za vas smo pripravili tudi nekaj prijetnih presenečenj, s katerimi bomo kljub visoko strokovnim temam poskrbeli za sproščeno vzdušje.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar zaradi omejenega števila mest in velikega interesa prosimo, da jo potrdite najkasneje do 9. oktobra 2017 na info@interseroh-slovenija.si.

Več informacij najdete v programu.