Betway Mobile

Izvrstna stavna izkušnja z Betway mobile

Betway nedvomno velja za enega izmed največjih ponudnikov športnih stav na svetu. Gre za priznano stavnico ki nudi široko ponudbo športnih stav in brezhibno uporabniško izkušnjo.

Danes pa je veliko odvisno predvsem od mobilne izkušnje. Za stavnice je postalo zelo pomembno, da lahko njeni igralci igrajo stave kjerkoli in kadarkoli, predvsem pa je pomembno, da so stave dosegljive za vse igralce na svetu. V tem članku si bomo pogledali Betway mobile in Betway mobilno izkušnjo, njene lastnosti, prednosti in slabosti, ter vse ostale stvari, ki jih lahko pričakujete ob uporabi te strani.

Vse o mobilni verziji Betway

Začnimo najprej z mobilno stranjo Betway. To je verzija te strani, kjer lahko igrate stave na Betway preko vaše mobilne naprave brez aplikacije. Namesto aplikacije boste tu lahko uporabljali mobilno stran na vašem brskalniku.

Če želite igrati stave, preprosto obiščite stran Betway na vaši mobilni napravi, in lahko pričnete. V primerjavi z osnovno stranjo Betway je mobilna verzija te stavnice precej podobna, je pa nekaj pomembnih razlik med njima. Če pogledamo najprej podobnosti, potem ugotovimo da je na mobilni strani možno uporabljati vse funkcije kot na osnovni strani. Tako boste lahko na svoj račun nakazali denar, upravljali s svojim računom, pobrali denar iz stavnice, iskali stave, ter igrali stave na različne načine. Poleg tega so stavne možnosti enake.

Glavna razlika med Betway mobilno stranjo in glavno stranjo je v razvrstitvi elementov na strani, in hitrostjo. Opazili smo, da je včasih lahko Betway mobile počasnejša od osnovne strani, a vendar razlike niso take velike in predvsem niso zelo pogoste.

Registracija na Betway mobile strani

Registracija na Betway mobile strani

Na Betway Mobile lahko opravite tudi registracijo in odprete nov račun pri stavnici.

Toda za uporabo mobilne strani Betway vam ne bo potrebno posebej odpirati novega računa, kajti stave boste tu lahko pričeli igrati tudi z vašim starim računom, ki ste ga imeli na osnovni strani Betway. Vse kar morate storiti je to, da se v vaš račun vpišete z vašim uporabniškim imenom in geslom. Če pa hočete napraviti nov račun na mobilni napravi preko mobilne strani, potem je ta funkcija tudi možna na Betway mobile.

Registracijo boste napravili tako, da kliknete na gumb »Register« takoj ko pridete na glavno stran Betway. Nato boste morali izpolniti nekaj glavnih in osnovnih podatkov o vas, nakar boste lahko pričeli igrati stave.

Inštalacija ni potrebna

Ko boste pričeli igrati stave na Betway mobilni strani, potem je dobra novica v tem, da vam inštalacije ne bo potrebno napraviti. Vse kar morate storiti je to, da vnesete naslov spletne strani Betway v vaš brskalnik na mobilni napravi, in se vpišete v vaš račun.

Še vedno vam priporočamo uporabo Betway app, kajti aplikacija je zasnovana predvsem za vašo mobilno napravo. Na ta način boste dobili precej boljšo igralno izkušnjo. Kljub temu pa boste na mobilni verziji lahko uživali mnoge ugodnosti, ki so prav tako na voljo na glavni strani Betway.

Tako kot na aplikaciji Betway ste pri mobilni strani lahko sigurni, da bodo vaši podatki in plačilne informacije ostali varni. Poleg tega lahko pri mobilni strani koristite tudi podporo uporabnikom, ki je na voljo 24/7.

Kvote, ponudba, in igralna izkušnja na mobilni strani

Kar se tiče ponudbe in kvot pri Betway mobilni strani morate vedeti, da je ponudba povsem enaka kot na osnovni strani stavnice. Torej kar se tiče stav, ki vam bodo na voljo, je tu izbor kar širok. Betway namreč velja za enega izmed večjih ponudnikov stav, torej stavna ponudba ne bi smela biti problem. Tu boste imeli na voljo stav vseh tipov in večina lig na svetu je prav tako pokritih. Te stave so na voljo tudi na Betway mobile.

Igralna izkušnja je prav tako na dobrem nivoju, a še vedno moramo reči, da je igranje na mobilni strani nekoliko slabše, kot igranje stav na mobilni aplikaciji ali na osnovni strani stavnice. Zato vam priporočamo, da si poberete mobilno aplikacijo, če želite dobiti še največ od vaše izkušnje. Eden izmed problemov mobilne strani je v tem, da je precej odvisno od hitrosti interneta na vaši mobilni napravi in seveda od zmogljivosti vaše naprave in brskalnika, ki ga uporabljate. Včasih smo zaznali nekoliko počasnejše delovanje kot na osnovni strani a v glavnem je naša izkušnja z mobilno stranjo precej pozitivna.

Kako deluje Betway Android app

Sedaj pa si poglejmo še Betway Android app, kako jo pobrati, in kako deluje. Kot smo že povedali, bo verjetno vaša izkušnja z mobilno aplikacijo precej boljša, kot z uporabo mobilne strani. To pa v glavnem zaradi tega, ker je aplikacija namenjena uporabi na vašem telefonu in je narejena na ta način, da bo uporaba karseda hitra in zanesljiva.

Betway Android app

Prav zaradi tega pa mislimo, da je Betway app na Android napravah zelo dobro oblikovana. Na prvi pogled se ne bo precej razlikovala od mobilne strani, a ko se boste nekoliko bolj poglobili v uporabo boste videli, da je celotna izkušnja na mobilni aplikaciji hitrejša in predvsem bolj gladka, kot na mobilni strani.

Tudi na Android aplikaciji za Betway boste lahko uporabljali vse funkcije, kot na osnovni strani. Tako so boste na aplikaciji lahko v vaš račun vpisali, nakazali denar na vaš račun, igrali stave, ter upravljali z vašim računom. Poleg tega je zelo odlična funkcija tudi to, da boste na Betway aplikaciji občasno lahko spremljali prenose tekem, toda ta ponudba je le občasna in včasih za slovenske igralce nedosegljiva.

Kako namestiti Betway Android aplikacijo

Če vas zanima, kako lahko poberete in instalirate Betway Android apk, potem si preberite ta odstavek, ki vam bo prikazal, kako deluje Betway app download, korak za korakom.

  1. Na vaši mobilni napravi pojdite v Nastavitve (Settings) > Varnost (Security) > Neznani viri (Unknown sources). Oddelek neznani viri mora biti obkljukan, s čemer boste dovolili napravi, da pobere in instalira aplikacije iz neznanih naslovov.
  2. Naslednji korak je, da greste na stran Betway in najdete stran, kjer lahko poberete Betway Android apk.
  3. Nato morate pobrati apk in jo prenesti na vašo mobilno napravo.
  4. Ko je prenos končan, zaženite apk datoteko da pričnete instalacijo.
  5. Ko je instalacija končana, lahko aplikacijo zaženete, se vpišete v vaš račun, in pričnete igrati stave na tej aplikaciji.

Kako deluje Betway iOS app

Za iOS uporabnike je delo nekoliko lažje. Za namestitev aplikacije Betway na vašo iOS napravo boste lahko uporabili App Store. Kar se tiče same uporabnosti in izkušnje z mobilno aplikacijo za iOS naprave lahko rečemo, da je na precej podobnem nivoju, kot na Android napravah. Aplikaciji sta namreč identični, pri njima pa lahko opazimo res minimalne razlike, ki pa niso posebej omembe vredne.

Betway IOS app

Najpomembneje je to, da lahko na vaši iOS napravi sedaj uporabljate prav vse funkcije, ki so tudi sicer na voljo na stavnici Betway. Tako boste na iOS aplikaciji lahko igrali stave, upravljali z vašim računom, napravili nakazila in izplačila, ter mnogo ostalih funkcij, ki vam lahko pomagajo izboljšati vašo izkušnjo z Betway mobile. Z uporabo Betway mobile aplikacije za vašo iOS napravo boste lahko izkoristili odlično stavno ponudbo, ki je na voljo na tej stavnici. Poleg tega boste stave lahko igrali kjerkoli in kadarkoli na vašem telefonu.

Kako namestiti Betway iOS aplikacijo

Namestitev aplikacije Betway za iOS je precej preprosta. Dobra lastnost te aplikacije je v tem, da je na voljo tudi na App Store, tako da vam ne bo potrebno posebej pobirati te aplikacije. Za začetek pojdite na App Store in v iskalnik vpišete »Betway«. Nato vam bo App Store priporočal aplikacijo te stavnice. Kliknite na prvo aplikacijo in jo namestite na vašo napravo.

Po namestitvi se boste morali v aplikacijo vpisati z vašim računom, ali registrirati nov račun. Oba postopka sta precej preprosta, zato se v ta postopka v tem članku ne bomo poglobili. Če vas zanima, kako se na Betway lahko registrirate, si preberite našo celotno recenzijo stavnice Betway.

Ali lahko dobim Betway mobilni bonus?

Na žalost specifičnega bonusa za uporabo mobilne aplikacije ne boste dobili. A kljub temu boste na Betway mobile lahko koristili vse bonuse na tej stavnici – med drugim tudi bonus pri prvem nakazilu, ki vam omogoča dodatna igralna sredstva, ko napravite prvo nakazilo. Tu boste našli tudi ostale razne bonuse, kot zastonjsko stavo vsake toliko časa, in dodatne bonuse, značilne za Betway.

Načini plačila na Betway mobile

Načini plačila na Betway mobile

Za nakazila in izplačila iz stavnice Betway boste na mobilni strani in aplikacijah imeli na voljo vse enake načine, kot na osnovni strani. Med najbolj priljubljenimi načini plačila na Betway mobile so:

  • Visa, Mastercard
  • NETELLER
  • Skrill
  • paysafecard
  • Bančno nakazilo

Ti načini so na voljo za vplačilo. Za izplačilo so vam na voljo isti načini, s tem da je glavna razlika v tem, da pri izplačilih ne boste morali uporabiti paysafecard.

Zaključek

Na splošno je uporaba Betway mobilne strani in njenih aplikacij precej dobra. Nudi nam odlično izkušnjo in uporabo prav vseh funkcij, ki so na voljo tudi na osnovni strani. Ena slabost je v tem, da včasih mobilna stran in aplikacije delujejo precej počasi, a vendar to ni prevelika ovira za uporabo Betway mobilne strani in njenih aplikacij.