Politika Zasebnosti

Na interseroh-slo.si, ki je dostopen na https://www.interseroh-slo.si, je ena naših glavnih prednostnih nalog zasebnost naših obiskovalcev. Ta dokument s pravilnikom o zasebnosti vsebuje vrste informacij, ki jih zbira in beleži interseroh-slo.si in kako jih uporabljamo.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij o našem pravilniku o zasebnosti, nas kontaktirajte.

Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za naše spletne dejavnosti in velja za obiskovalce našega spletnega mesta v zvezi z informacijami, ki so jih delili in/ali zbirali na interseroh-slo.si. Ta pravilnik ne velja za informacije, zbrane brez povezave ali prek drugih kanalov razen tega spletnega mesta.

Sovolitev

Z uporabo našega spletnega mesta se strinjate z našim pravilnikom o zasebnosti in se strinjate z njegovimi pogoji.

Podatki, ki jih zbiramo

Osebni podatki, za katere se zahteva, da jih posredujete, in razlogi, zakaj jih morate posredovati, vam bodo jasni v trenutku, ko vas prosimo, da posredujete svoje osebne podatke.

Če stopite v stik z nami neposredno, bomo morda prejeli dodatne informacije o vas, kot so vaše ime, e-poštni naslov, telefonska številka, vsebina sporočila in/ali priloge, ki nam jih lahko pošljete, in vse druge informacije, ki jih lahko posredujete. .

Ko se registrirate za račun, bomo morda zahtevali vaše kontaktne podatke, vključno s predmeti, kot so ime, ime podjetja, naslov, e-poštni naslov in telefonska številka.

Kako uporabljamo vaše podatke

Podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo na različne načine, vključno z:

  • Zagotavljanje, upravljanje in vzdrževanje našega spletnega mesta
  • Izboljšajte, prilagodite in razširite naše spletno mesto
  • Razumeti in analizirati, kako uporabljate naše spletno mesto
  • Razvijanje novih izdelkov, storitev, funkcij in funkcionalnosti
  • Komuniciramo z vami, bodisi neposredno ali prek enega od naših partnerjev, vključno s storitvami za stranke, da vam zagotovimo posodobitve in druge informacije v zvezi s spletnim mestom ter za namene trženja in promocije
  • Pošiljanje e-pošte
  • Poiščite in preprečite goljufije

Datoteke dnevnika

interseroh-slo.si sledi standardnemu postopku uporabe dnevniških datotek. Te datoteke beležijo obiskovalce, ko obiščejo spletna mesta. To počnejo vsa gostiteljska podjetja in so del analitike storitev gostovanja. Podatki, ki jih zbirajo dnevniške datoteke, vključujejo naslove internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), datum in čas, napotitvene/izhodne strani in morda število klikov. Te niso povezane z nobenimi informacijami, ki bi omogočale osebno prepoznavo. Namen informacij je analiza trendov, upravljanje spletnega mesta, sledenje gibanju uporabnikov na spletnem mestu in zbiranje demografskih podatkov.

Pravilniki o zasebnosti oglaševalskih partnerjev

Na tem seznamu si lahko ogledate pravilnik o zasebnosti za vsakega od oglaševalskih partnerjev interseroh-slo.si.

Oglasni strežniki ali oglaševalska omrežja tretjih oseb uporabljajo tehnologije, kot so piškotki, JavaScript ali spletni svetilniki, ki se uporabljajo v njihovih ustreznih oglasih in povezavah, ki se pojavljajo na interseroh-slo.si in se pošljejo neposredno v brskalnik uporabnikov. Ko se to zgodi, samodejno prejmejo vaš IP naslov. Te tehnologije se uporabljajo za merjenje učinkovitosti njihovih oglaševalskih kampanj in/ali za prilagajanje oglaševalske vsebine, ki jo vidite na spletnih mestih, ki jih obiščete.

Upoštevajte, da interseroh-slo.si nima dostopa ali nadzora nad temi piškotki, ki jih uporabljajo tretji oglaševalci.

Pravilniki o zasebnosti tretjih oseb

Politika zasebnosti

interseroh-slo.si ne velja za druge oglaševalce ali spletna mesta. Zato vam svetujemo, da za podrobnejše informacije preberete ustrezne pravilnike o zasebnosti teh oglasnih strežnikov tretjih oseb. Lahko vključuje njihove prakse in navodila o tem, kako onemogočiti nekatere možnosti.

Piškotke lahko onemogočite prek posameznih možnosti brskalnika. Če želite izvedeti podrobnejše informacije o upravljanju piškotkov v določenih spletnih brskalnikih, jih lahko najdete na ustreznih spletnih mestih brskalnikov.

Pravice do varstva podatkov GDPR

Želimo se prepričati, da ste v celoti seznanjeni z vsemi svojimi pravicami do varstva podatkov. Vsak uporabnik ima pravico do naslednjega:

Pravica do dostopa – imate pravico zahtevati kopije svojih osebnih podatkov. Za to storitev vam lahko zaračunamo majhno provizijo.

Pravica do popravka – imate pravico zahtevati, da popravimo vse informacije, za katere menite, da so netočne. Prav tako imate pravico zahtevati, da dopolnimo informacije, za katere menite, da so nepopolne.

Pravica do izbrisa – imate pravico zahtevati, da pod določenimi pogoji izbrišemo vaše osebne podatke.

Pravica do omejitve obdelave – imate pravico zahtevati, da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov pod določenimi pogoji.

Pravica do ugovora obdelavi – pod določenimi pogoji imate pravico ugovarjati naši obdelavi vaših osebnih podatkov.

Pravica do prenosljivosti podatkov – imate pravico zahtevati, da podatke, ki smo jih zbrali, prenesemo v drugo organizacijo ali neposredno na vas pod določenimi pogoji.

Če vložite zahtevo, imamo en mesec časa, da vam odgovorimo. Če želite uveljavljati katero od teh pravic, nam pišite.

Informacije za otroke

Drugi del naše prednostne naloge je dodajanje zaščite otrok med uporabo interneta. Starše in skrbnike spodbujamo, da opazujejo, sodelujejo in/ali spremljajo in usmerjajo njihovo spletno dejavnost.

interseroh-slo.si zavestno ne zbira nobenih osebnih identifikacijskih podatkov od otrok, mlajših od 13 let. Če menite, da je vaš otrok posredoval tovrstne podatke na našem spletnem mestu, vas močno spodbujamo, da nas takoj kontaktirate in mi bomo po svojih najboljših močeh si prizadevamo, da takšne podatke takoj odstranimo iz naše evidence.