Stavnice z Android in iOS aplikacijami

Stavnice z Android in iOS aplikacijami

V današnjem svetu se nam zdi, da imamo skoraj vse v dosegu svojih rok preko mobilnih naprav. Tu lahko nadziramo svoje finance, kontaktiramo svoje prijatelje in znance, beremo knjige, poslušamo muziko, gledamo filme in videe, in se zabavamo prek spleta. Med zabavo pa zagotovo uvrščamo tudi igranje športnih stav in iger na srečo.

Mnoge športne stavnice se danes ponašajo z odličnimi mobilnimi aplikacijami za igranje stav. Pravzaprav je to postal eden izmed najbolj pomembnih aspektov stavnice, saj mnogi igralci stave igrajo zgolj preko mobilnih naprav. Zato je kvalitetna mobilna aplikacija še kako pomembna.

Ali vas zanima, katere stavnice vam nudijo spletne aplikacije za igranje stav preko vaše mobilne naprave? Potem si preberite naš seznam najboljših stavnic, ki nudijo mobilne aplikacije tako za Android kot tudi za iOS.

Najboljše stavnice z mobilnimi aplikacijami

bet365 Logo

bet365 velja za eno izmed največjih in najbolj zanesljivih stavnic na svetu. Na tej stavnici boste našli velik izbor raznih stav, kot so stave na nogomet, casino stave, poker, kot tudi ostali načini igranja prek spleta.

Ena izmed največjih prednosti te stavnice so njene tehnične sposobnosti in odlična platforma, preko katere lahko igrate stave, tako v živo kot tudi ostale športne stave. Poleg tega vam stavnica nudi tudi mobilni aplikaciji, ki ju lahko poberete tako za Android naprave kot tudi za iOS naprave.

Na mobilnih aplikacijah te stavnice boste lahko tako napravili nov račun ali dostopali do vašega obstoječega računa. Prav tako boste na bet365 mobilni aplikaciji lahko napravili nakazila in izplačali denar iz vašega stavnega računa na vaš osebni račun, kar je ena izmed glavnih funkcij mobilne aplikacije.

Ena izmed največjih prednosti stavnice bet365 je njena izjemno široka ponudba raznih stav v vseh športih. Tu boste lahko stavili na vse najbolj priljubljene športe na svetu, kot so nogomet, košarka, tenis, rokomet, in ostali. Poleg tega so tu tudi e-športi in drugi zanimivi igranja stav.

bet-at-home Logo

Druga stavnica, ki jo je tukaj potrebno omeniti je bet-at-home. Gre za evropsko stavnico, ki dominira svet stavnic na evropskem tržišču, še posebej na področju Avstrije, Nemčije in Švice. Kot takšna je na voljo tudi slovenskim igralcem, kar je dobra novica za vse, ki iščete dobro tujo stavnico za igranje. bet-at-home je stavnica, ki je bila ustanovljena leta 1999. Trenutno ima preko 3 milijone igralcev preko celega sveta - pretežno iz Evrope. Po naših izkušnjah in izkušnjah mnogih drugih igralcev je to ena izmed najbolj zanesljivih institucij na področju igranja stav in športnih iger na srečo na svetu.

Tako kot pri bet365 boste tudi pri stavnici bet at home lahko uživali v igranju stav preko vašega mobilnega telefona. To vam bosta omogočili mobilni aplikaciji tako za Android naprave kot tudi za iOS. Dobra lastnost mobilne aplikacije bet at home je dostop do stav v živo kot tudi do ostalih stav. Njihova platforma za igranje stav v živo vam omogoča, da boste svoje priljubljene stave lahko odigrali kjerkoli in kadarkoli. To je zelo dobrodošlo, ko spremljate vaš najbolj priljubljen dogodek ali ko želite na hitro odigrati svojo stavo.

22bet Logo

Na tretjem mestu imamo še eno tujo stavnico pod imemo 22bet. To je ena izmed novejših stavnic na svetovnem trgu, ki je nastala leta 2017 v Rusiji. Sprva je ta stavnica imela nekaj skeptikov, kajti gre za precej novo stavnico, ki nima enakega imena, kot bet365 ali denimo bet at home. Vseeno pa se je ta stavnica uspela uveljaviti kot ena izmed najbolj naprednih na evropskem tržišču.

Pozitivna lastnost 22bet je v tem, da igranje spletnih stav nudi tudi za slovenske igralce, kar je dandanes prava redkost. To pa se zgodi predvsem zaradi restrikcij, ki prepovedujejo delovanje tujih stavnic na slovenskem področju, kjer ima licenco za delovanje zgolj ena stavnica, in to je e-stave.com. Resda vam ne bo nudila toliko stavnih možnosti, kot jih boste našli na bet365, a vendar je ta stavnica dober primer, kako lahko slovenski igralci igrajo stave na tujih straneh. To je eno izmed najboljših odkritij za slovenske igralce v zadnjih letih in tudi sami lahko preizkusite, če vam ta stavnica ustreza.

Seveda vam bo, predvsem zaradi tega, ker je to moderna stavnica, 22bet nudila tudi dostop do mobilnih aplikacij za Android in iOS. Gre za aplikacije, ki so dobro urejene in predvsem zelo moderne, kar vam bo še polepšalo igralno izkušnjo s to stavnico in vam omogočilo zanimivo igranje.

BETWINNER Logo

Kot zadnjo stavnico naj omenimo še stavnico BETWINNER. Tudi ta ponudnik športnih stav je eden izmed najnovejših, saj je bila stran BETWINNER ustanovljena šele leta 2018 v Rusiji.

Toda to je tudi ena izmed njenih prednosti, saj gre za zelo moderno in sodobno urejeno stavnico. To velja tudi za njeni spletni aplikaciji za Android in iOS, ki vam nudita odličen izbor stav in moderno platformo, kjer boste lahko igrali vaše najbolj priljubljene stave. Vsekakor se vam izplača to stavnico preizkusiti, da boste videli, ali vam ta stavnica nudi prave funkcije in stavne možnosti za vaše potrebe.

Igranje stav preko mobilnih aplikacij

Dandanes je igranje stav preko mobilnih naprav postal standard za igranje stav prek spleta. Prav vsakemu igralcu ta način igranja omogoča igranje kjerkoli in kadarkoli, vkolikor le imate dovolj dober signal, da se lahko povežete s stavnico. Dobra mobilna aplikacija stavnice vam mora nuditi prav vse funkcije, ki jih lahko najdete tudi na osnovni strani stavnice. Tako lahko preko mobilnih aplikacij upravljate svoj račun, napravite vplačila in nakazila, spreminjate nastavitve vašega računa, in veliko več. Prav to vam mora mobilna aplikacija tudi omogočati.

Poleg tega pa vam mnoge mobilne aplikacije omogočajo tudi dostop do raznih bonusov, ki jih lahko najdete z uporabo mobilnih aplikacij. Ti bonusi so na voljo za tiste igralce, ki bodo svojo igralno pot začeli s prenosom te aplikacije, nakar bodo igralci svoj bonus lahko izkoristili pri svojem prvem nakazilu. Prav zaradi vseh teh funkcij in sposobnosti je pomembno, da ima vsaka moderna stavnica dobro urejen dostop do mobilne strani stavnice kot tudi do njenih mobilnih aplikacij, preko katerih lahko igralci dostopajo do vseh funkcij na tej določeni stavnici.

Pri iskanju vaše stavnice z mobilno aplikacijo glejte, da vam ta stavnica nudi vse funkcije stavnice tudi na mobilni aplikaciji. To vam bo namreč omogočalo dobro izkušnjo tudi preko mobilne aplikacije in uživanje v igranju stav tudi takrat, ko vas ne bo doma oziroma ko ne boste imeli dostopa do računalnika.